Vaihtaminen hahmon valikkoa käyttäen

Mikä on 'hahmon valikko'?

Se on valikko, joka avautuu kun klikkaat Habbohahmoa.

 

Mitä vaihtamiseen hahmon valikkoa käyttäen vaaditaan?

  • Sinun pitää olla tasolla 15 tai ylempänä.
  • Sinulla pitää olla vaihtolupa. 
  • Sinulla ei saa olla vaihtolukkoa.

 

Miten avaan vaihtamisen toisen Habbon kanssa?

Jos täytät yllämainitut kriteerit, klikkaa Habboa jonka kanssa haluat aloittaa vaihtamisen. Habbon ylle avautuu valikko, josta voit nähdä 'vaihda' vaihtoehdon (tämän kohdan voit nähdä vain jos täytät yllämainitut kriteerit)

Klikkaamalla 'vaihda' lähetät toiselle Habbolle pyynnön vaihtamisesta. Tämä avaa myös vaihtoikkunan näytöllesi. Toisen Habbon pitää hyväksyä vaihtopyyntö ja sen jälkeen olette valmiita vaihtamiseen.

 

Miksi minulla on vain 6 ruutua kun käytän vaihtamiseen hahmon valikkoa, mutta Habboilla jotka käyttävät vaihtopöytää on 12 ruutua?

Vaihtopöydät on suunniteltu olemaan premium tapa vaihtamiseen. Ne tarvitsee sijoittaa huoneeseen, jotta niitä voi käyttää ja ne maksavat 10 kolikkoa. Vastineeksi saat lisätoimintoja -  löytääksesi enemmän tietoa, tsekkaa UKK kohta vaihtopöydät.

 

Miksi ruudut ovat sidoksissa kauppamatkustaja -saavutukseen? 

Kun käytät tätä tapaa tavaroiden vaihtamiseen, on käytettävissä olevat ruudut liitetty Kauppamatkustaja -saavutukseesi. Näin vaihtamisen saavutuksilla on merkitystä myös niille Habboille, jotka vaihtavat paljon. Tämä on yleinen käytäntö peleissä ja meidän mielestä se on positiivinen juttu Habbolle.

Tsekkaa alta rajat:

Ei tasoja: 2 ruutua

Taso 1: 4 ruutua

Taso 2: 6 ruutua

Jotta voit saada käyttöösi jopa 12 ruutua, käytä vaihtopöytää.

 

Miksei vaihtoikkuna avaudu automaattisesti kun pyydän toista Habboa vaihtamaan kanssani? 

Saat ilmoituksen, kun toinen Habbo pyytää saada vaihtaa kanssasi. Näin ehkäisemme turhien vaihtoikkunoiden pomppaamista ruutuun, jotka voivat häiritä peliä.

 

Miksi pitää olla tasolla 15 tai ylempänä, jotta voi aloittaa vaihtamisen?

Antaaksemme vaihto-ikkunatoiminnolle merkitystä ja saavutuksen tuntua, sinun tulee olla tasolla 15 tai sitä korkeamalla voidaksesi aloittaa vaihtoprosessi toisen Habbon kanssa. Otathan huomioon, että vaikka et olisi tasolla 15, voit edelleen vaihtaa, mutta toisen tasolla 15 tai sitä korkeammalla olevan Habbon täytyy lähettää vaihtopyyntö sinulle hahmon tiedoista.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk