Kysymyksiä Habbo Avatarseihin liittyen

TÄRKEÄÄ: Varmistathan, että olet tarkastanut käyttöehdot ja pidäthän huolta siitä, että täytät MetaMask- ja Opensea-palveluiden vaatimat ikärajoitukset.

 

LISÄKSI: On erittäin tärkeää, että olet tietoinen huijareista. Jos ostat Habbo Collectibles-tuotteita verkkosivustomme ulkopuolelta (esim. Opensea tai Immutable), varmista tuotteiden olevan aitoa kamaa.

Tuleeko mikään NFT-hahmojen pukemista tuotteista olemaan saatavilla myös Habbossa, sen valuuttoja vastaan?

 

Ei tule. Uudet tuotteet ovat sidoksissa niitä pukeviin Habbo Avatars-hahmoihin. Julkaisemme kuitenkin erillisiä vaatekeräilytuotteita, joita voi käyttää ja myydä (toisin kuin Habbon vaatteita, joita ei voi myydä, kun niitä on käytetty hahmolla).

 

 

Tuletteko julkaisemaan lisää Habbo Avatars-hahmoja tulevaisuudessa?

 

Emme ole vielä päättäneet sitä, mutta pidätämme oikeudet julkaista lisää hahmoja tulevaisuudessa. Pidämme tätä ensimmäistä hahmo-erää ‘genesis’-kokoelmana ja sinä, joka tulee pitämään sisällään parhaat edut tuleviin julkaisuihin ja pelattavuuteen nähden.

 

 

Voinko lahjoittaa Habbo Collectibles-tuotteitani pelin tuotteita ja valuuttaa vastaan?

Tämä ei ole sallittua.Tästä kiinni jääneitä Habboja rangaistaan sääntöjemme mukaisesti.

 

Jos saan Habbo Avatars-hahmon, mitä voin tehdä sillä?


Tässä on luettelo eduista, joita hahmojen omistajat saavat:

 

  • HC- ja HR-jäsenyydet kaikille tilisi hahmoille, niin kauan kuin Habbo Avatars-hahmo on MetaMask-lompakossasi. Huom., tähän liittyy joitakin rajoituksia, esim. et saa joka vuosi ilmaisia HC-lahjoja Genesis Habbo Avatarista tai Crafted Avatarista saaduista HC-jäsenyyksistä.
  • Mahdollisuus käyttää hahmoa hotellissa. Sinun tulee valita se vaatekaappisi Habbo Collectibles-välilehdeltä.
  • Päivittäisen summan ilmaisia Smaragdeja, joika voit käyttää erilaisiin tuotteisiin Habbo Collectibles -ekosysteemissä. Niihin kuuluu vaate- ja tavarakeräilytuotteita, tehtailutuotteita, Crafted Avatarien luominen ja paljon muuta.

 

Tsekkaa UKK-artikkelistamme yksityiskohtainen katsaus HC- ja HR-etuihin.

 

Voinko myydä Habbo Collectibles-tuotteitani toisille Habboille?

 

Filtterimme estää ketään jakamasta verkkosivustojen linkkejä pelissä, mutta voit keskustella tuotteiden myymisestä pelissä. Voit esim. ilmoittaa, että Habbo Avatars-hahmosi on myynnissä ja kertoa Habboille sen keräilynumeron – #11576, #546 jne. Tämä auttaa mahdollisia ostajia löytämään hahmosi OpenSea.io:sta.

 

On erittäin tärkeää, että kun selailet Habbo Avatars-hahmoja OpenSea.io:sta, tarkastat AINA, että se on varmennetusta Habbo Avatars-kokoelmasta. Markkinoilla on paljon huijareita, joista osa on erittäin taitavia.

 

Voinko myydä Habbo Collectibles-tuotteitani oikeaa rahaa (euroja, dollareita yms) vastaan?

 

Lyhyesti vastattuna: et voi. Tuotteita säilytetään MetaMask-lompakossa ja myydäksesi sen, tarvitset OpenSeata – sivustoa, joka on tarkoitettu nimenomaan NFT:iden vaihtamiseen. MetaMask-lompakko on se, mitä käytät kirjautuaksesi sisään OpenSeahin; MetaMask-lompakkosi ei sovellu ainoastaan kryptovaluutan ja Habbo Collectibles-tuotteiden säilytykseen, vaan se on myös eräänlainen digitaalinen avain, jota voit käyttää kirjautuaksesi sisään OpenSea-tiliisi.

 

Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että NFT:n myyminen tapahtuu aina kryptovaluuttaa, Ethereumia (ETH) vastaan, joka lisätään MetaMask lompakkoosi.

 

Suosittelemme vakaasti, että käytät AINA OpenSeata, sekä NFT:iden myyntiin, että ostamiseen. Älä ikinä luota niihin, jotka lupaavat siirtää rahaa sinulle, jos annat NFT:si. On erittäin todennäköistä, että he yrittävät huijata sinua!

 

 

 

Voinko antaa Habbo Collectibles-tuotteitani muille, jos saan siitä vastineeksi Habbo-kamoja tai -valuuttaa?

 

Et, se ei ole sallittua. Habboja, jotka jäävät kiinni tästä, tullaan rankaisemaan.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk