Kysymyksiä Habbo Avatarseihin liittyen

TÄRKEÄÄ: Varmistathan, että olet tarkastanut käyttöehdot ja pidäthän huolta siitä, että täytät MetaMask- ja Opensea-palveluiden vaatimat ikärajoitukset.

 

LISÄKSI: On erittäin tärkeää, että olet tietoinen huijareista. Varmista, että jos ostat NFT-hahmon muualta, kuin viralliselta verkkosivultamme (esim. Openseasta), pidät myös huolta siitä, että hahmo on meiltä peräisin oleva laillinen tuote, eikä kopio.

 Tuleeko mikään NFT-hahmojen pukemista tuotteista olemaan saatavilla myös Habbossa, sen valuuttoja vastaan?

 

Ei tule. Uudet tuotteet ovat sidoksissa niitä pukeviin Habbo Avatars-hahmoihin.

 

 

Tuletteko julkaisemaan lisää Habbo Avatars NFT:itä tulevaisuudessa?

 

Emme ole vielä päättäneet sitä, mutta pidätämme oikeudet julkaista lisää hahmoja tulevaisuudessa. Pidämme tätä ensimmäistä hahmo-erää ‘genesis’-kokoelmana ja sinä, joka tulee pitämään sisällään parhaat edut tuleviin NFT-julkaisuihin ja pelattavuuteen nähden.

 

 

Jos saan NFT:n, mitä voin tehdä sillä?


Työskentelemme parhaillamme lisätäksemme Habbo Avatars NFT:t itse peliin. Suunnitelmissamme on lahjoittaa NFT:iden omistajille seuraavat edut tulevien kuukausien saatossa:

 

  • HC- ja HR-jäsenyydet kaikille tilisi hahmoille, niin kauan kuin Habbo Avatars NFT on MetaMask-lompakossasi.
  • Ainutlaatuinen NFT lähetetään MetaMask-lompakkoosi. Sen tarkka sisältö paljastetaan pian.
  • Mahdollisuus käyttää NFT-hahmoa eräänlaisena 'kuorena' hotellissa. Jokaisella NFT-hahmolla on ainutlaatuinen efekti, joka ei ole saatavilla tavan Habboille.

 

Tulemme julkaisemaan lisätietoja eduista ja niiden toiminnasta lähempänä niiden julkaisua.

 

 

Voinko myydä NFT:ni eteenpäin?

 

Kyllä, voit myydä NFT:si eteenpäin. Ota kuitenkin huomioon, että AINOA paikka ostaa NFT:itä on OpenSea.io. Voit tarkastaa helposti, onko NFT aito katsomalla löytyykö se varmennetusta Habbo Avatars-kokoelmasta:

 

Screenshot_2021-10-13_at_15.14.36.png 

Voinko myydä NFT:ni toisille Habboille?

 

Filtterimme estää ketään jakamasta verkkosivustojen linkkejä pelissä, mutta voit keskustella Habbo Avatars NFT:iden myynnistä pelissä. Voit esim. ilmoittaa, että Habbo Avatars NFT:si on myynnissä ja kertoa Habboille hahmosi keräilynumeron – #11576, #546 jne. Tämä auttaa mahdollisia ostajia löytämään NFT:si OpenSea.io:sta.

 

On erittäin tärkeää, että kun katselet Habbo Avatars NFT:itä OpenSea.io:sta, tarkastat AINA, että se on varmennetusta Habbo Avatars-kokoelmasta. Markkinoilla on paljon huijareita, joista osa on erittäin taitavia.

 

Voinko myydä NFT:ni oikeaa rahaa vastaan?

 

Lyhyesti vastattuna: et voi. NFT:t säilytetään MetaMask-lompakossa ja myydäksesi sen, tarvitset OpenSeata – sivustoa, joka on tarkoitettu nimenomaan NFT:iden vaihtoon ja myyntiin. MetaMask-lompakko on se, mitä käytät kirjautuaksesi sisään OpenSeahin; MetaMask-lompakkosi ei sovellu ainoastaan kryptovaluutan ja NFT:iden säilytykseen, vaan se on myös eräänlainen digitaalinen avain, jota voit käyttää kirjautuaksesi sisään OpenSea-tiliisi.

 

Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että NFT:n myyminen tapahtuu aina kryptovaluuttaa, Ethereumia (ETH) vastaan, joka lisätään MetaMask lompakkoosi.

 

Suosittelemme vakaasti, että käytät AINA OpenSeata, sekä NFT:iden myyntiin, että ostamiseen. Älä ikinä luota niihin, jotka lupaavat siirtää rahaa sinulle, jos annat NFT:si. On erittäin todennäköistä, että he yrittävät huijata sinua!

 

 

 

Voinko antaa NFT:ni muille, jos saan siitä vastineeksi Habbo-kamoja tai -valuuttaa?

 

Et, se ei ole sallittua. Habboja, jotka jäävät kiinni tästä, tullaan rankaisemaan.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk